Ziadin Sela: NATO dhe BE janë aleanca popujsh dhe gjuhësh!


Krytari i ASH Ziadin Sela i ftuar sonte në emisionin Interaktiv KTV, vlerësoi se BE dhe NATO janë po aq të rëndësishme sa kërkesat shqiptare sic eshte perfshirja shqiptareve ne presmbule dhe Gjuhës shqipe si kategori kushtetuese, sepse BE dhe NATO jane aleanca popujsh dhe gjuhësh.

“Ne po bëjmë përpjekje qe te unifikojme spektrin politik shqiptare qe bashkarisht ti parashtrojme këto kërkesa dhe ti jetësojme ato”, deklaroi Ziadin Sela në KTV.

Baby Boo