Portali qe ju informon shpejt dhe nga vendi i ngjarjes…

Rreth Nesh

PORTALI PA CENSURE SH.P.K

Pronar: Liridona Vejseli
Kryeredaktore: Liridona Vejseli

Themeluar më 20 shkurt 2018
Adresa: Reçicë e Vogël

Email: vejseliliridona@gmail.com

Gazetare

Liridona Ramadani Ibishi
Elmedina Idrizi
Rufije Loku

Send us a message!

[contact-form-7 id=”393″ title=”Na Kontakto”]