Zöpper

MASH dhe ZZHA informuan për mënyrën e vlerësimit në kushte të...

Zyra për zhvillim të arsimit (ZZHA) dhe Inspektorati Arsimor Shtetëror rekomandojnë që vlerësimet e para përmbledhëse për çdo nxënës të bëhen deri më 20...

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar situatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në Kosovë është toka e jonë ajo Ushtri është e...

Kelmendi bën thirrje: Të arre*stohet Qëndrim Gashi, e ofendoi profetin Muhamed!

Kryetari i Partisë “Fjala”, Gëzim Kelmendi ka reaguar ndaj ambasadorit të Kosovës në Francë, Qëndrim Gashi i cili në profilin e tij në Twitter...

Lombardia kërkon nga qeveria italiane vendosjen e orës policore

Rajoni i Lombardisë i propozon qeverisë mbylljen e qendrave tregtare në fundjavë si dhe orë policorë nga ora 23:00 deri në ora 5:00...

Pse shkolla private Maarif nuk lejohet të fillojë mësimi me...

Shkolla private Maarif-Internation Schools- Macedonia me lokacion në Tetovë, nuk ka marrë miratimin për fillimin e vitit të ri shkollor me prezencë fizike edhe...

Editorial

Hulumtime

Ja kur vendoset për qëndrimin ditor në çerdhe

Të hënën Komisioni për sëmundje ngjitëse do të vendosë nëse fëmijët nëpër çerdhe do të mund të qëndrojnë tërë ditën në këto institucione përkujdesi....

Ja kur fillon pagesa e ndihmës sociale për muajin gusht

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ka afat deri më 1 shtator te bankat t'i dorëzojë të dhënat për shfrytëzuesit e ndihmës sociale me...
Zöpper

Më të rejat

Raporti javor i ISHP-së: Ja për sa përqind është rritur numri...

Të rinjtë po infektohen më shumë përqindja e vdekshmërisë është më e lartë tek më të moshuarit. Numri i të infektuarve me koronavirus javën...