Zev: Nuk jam kundër që kryetari i shtetit të jetë shqiptar


Në zgjedhjet e ardhsme presidenciale nuk jam kundër që Presidenti të zgjidhet shqiptar, ka deklaruar kryeministri Zoran Zaev.

Zaev u shpreh se fillimisht do duhet të ketë anketë me qytetarët se cilit më së shumti do i besojnë pavarësisht ai të jetë shqiptarë, serb, turk apo rom.

“Ne kemi më shumë se dhjetë emra të cilët deri më tani janë treguar si kandidat dhe në përfundim do të nxjerrim një kandidat konsesual”, ka deklaruar kryeministri i vendit Zoran Zaev.