Xhaferi: Pas referendumit, Ligji për përdorimin e gjuhëve publikohet në Gazetën Zyrtare (VIDEO)


Kryeparlamentari Talat Xhaferi, i ftuar në emisionin ClickPlus deklaroi se Ligji për përdorimin e gjuhëve dhe Marrëveshja me Greqinë lidhur për çështjen e emrit, pas referendumit do të dërgohen për tu publikuar në Gazetën Zyrtare.

“Pas referendumit, Ligji për përdorimin e gjuhëve publikohet në Gazetën Zyrtare”, ka deklaruar kryeparlamentari Xhaferi.

Baby Boo