VMRO-ja me dy zëdhënës të rinj, Kotevski mbetet kryesori


Ivo Kotevski mbetet drejtor i Qendër për komunikim të VMRO-DPMNE-së. Pozicioni i tij në parti mbetet i njëjtë pas ekipimit të Qendrës me dy zëdhënës të rinj, Naum Stoillkovski dhe Dimçe Arsovski.

Siç ka thënë Kotevski, emërimi i dy zëdhënësve bëhet për hapje më të madhe të partisë karshi opinionit.

Baby Boo