VIDEO/ Për çfarë akuzohen anëtarët komisionit në krye me Agim Çekun?

Prokurori i dorëhequr Elez Blakaj, në një intervistë ekskluzive për “Betimi për Drejtësi” ka shpjeguar se për çfarë janë zhvilluar hetimet dhe është ngritur aktakuza.

Baby Boo

Ndiqeni se çfarë thotë Blakaj për aktakuzën e ngritur dhe veprat penale të cilat pretendon se janë kryer nga Agim Çeku dhe të tjerët e përfshirë në aktakuzë?

Si janë përfshirë në lista të veteranëve edhe fëmijët si veteranë luftëtarë? Si ka qenë e rregulluar çështja e raportimit në Komisionin Qeveritar dhe a kanë qenë të informuar ata për shkeljet që janë bërë me lista të veteranëve? Kush është tërhequr nga Komisioni për shkak të dallavereve me fryrjen e listave?

Restorant Lumare