Zaev: Rrënimi i objektit te Mavrovasja, prioritetet i qeverisë


Zaev njofton se një nga prioritetet e qeverisë së ardhshme do të jetë prishja e objektit pa leje pranë qendrës tregtare Mavrovasja në Shkup. Ky objekt pa leje, tha Zaev do të duhet të prishet.

Planet e prishjes tashmë janë duke u zhvilluar, tani po merren parasysh vetëm rregulloret ligjore që gjithçka të jetë në përputhje me ligjin.

NJË NGA GJËRAT E PARA ËSHTË TË RRËNOHET OBJEKTI TE MAVROVASJA. SEPSE ËSHTË NDËRTIM I PALIGJSHËM DHE NE DO TË BËJMË GJITHÇKA SI QEVERI, KEMI ZHVILLUAR IDE, BESOJ SE DO T’I PËRCAKTOJMË ATO ME RREGULLORET LIGJORE NË VEND”-THA ZORAN ZAEV, MANDATAR.

Baby Boo