Urko kërkoi nga Gruevski të blinte një makinë të re, kishte marramendje nga ato të vjetrat


Ai i tha gjykatës se automjetet për sigurimin e personaliteteve VIP shpesh ishin të dëmtuara për shkak të përdorimit të tyre në shumë situata. Automjetet e vjetra, sipas tij, shkaktuan rrezik për zyrtarët që ishin transportuar, dhe ai gjithashtu kishte disa herë marramendje. Ai tha se sapo Gruevski u bë kryeministër, ai kërkoi që të blihej një mjet i ri i përshtatshëm.

Ish-kryeministri Nikola Gruevski, ish ministrja e brendshëm Gordana Jankulloska dhe ish-zv.m. në Ministrinë e Brendshme Gjoko Popovski akuzohen për rastin “Tank” ku kanë blerë Mercedesin luksoz prej 600 mijë euro. Para dy seancave gjyqësore, gjykata vendosi të ndante procedurën për Jankullovën për shkak të një “shtatzanie të rrezikshme”.

Baby Boo