Ujë dhe kanalizim për Sopishten, Soncev Grad dhe Volkovën

Nga Buxheti i ministrisë së Transportit është duke vazhduar realizimi i projektit me vlerë 8 milionë euro njofton Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski.

Ne do të ndërtojmë një sistem ujor për disa nga vendet e populluara në Sopisht.
Ujësjellësi rajonal Patishka Reka, një investim prej 2.3 milion euro, pres që këtë vit të mbaroj ndërtimi. Ndërtim të sistemit të ujërave të zeza për vendbanimin Sopiste dhe lokacioni Qyteti i Dyellit, investim prej 4.8 milion euro-theskon Sugarevski

Baby Boo

Ky projekt pritet të përfundojë këtë vit. Përmirësimi i sistemit të kanalizimeve në vendbanimin Volkovo, Komuna Gjorçe Petrov, një investim prej 560 mijë euro, afati kohor per ndërtimin e këtyre projekteve do zgjatë këtë vit .