Transportonin dr*ogë dhe ar*matim prej Maqedonisë në Greqi, arr*estohen tre shtetas grek


Në një ak*sion të policisë greke në rajonin e Selanikut dhe Kukushit janë arr*estuar tre persona, shtetas të Greqisë. Sipas njoftimit të policisë personat në fjalë janë pjesë e një rrjeti kr*iminal që kanë futur në Greqi dr*ogë dhe ar*matim nga Maqedonia e Veriut. Policia ka ko*nfiskuar 55,5 kilogramë ka*nabis, një pu*shkë automatike, një mi*troloz, 139 fi*shekë, tre makina, 3350 euro dhe disa celularë. Policia njofton se tre të arr*estuarit janë dorëzuar në Prokurori, ndërsa është identifikuar edhe një person. Autoritetet greke njoftojnë se he*timi vazhdon dhe se pritet të identifikohen edhe anëtarë tjerë të grupit kr*iminel.