Policia i sjell të arr*estuarit në Gjykatën Themelore në Tetovë (VIDEO)


5 të arr*estuarit në pro*testat në Tetovë sot janë sjell në Gjykatën Themelore në Tetovë.

Kujtojmë se dje në Tetovë u pro*testua në shenjë revolte për zj*arrin që kaploi spitalin modular në Tetovë e ku jetën e humbën 14 persona. Në pro*testat në Tetovë u arr*estuan organizatori i pro*testave dhe 4 pro*testues të tjerë.