Të dhënat e fundit, ja sa të infektuar dhe të shëruar nga koronavirusi ka në Maqedoninë e Veriut


Në 24 orët e fundit janë bërë 426 teste për Covid-19 dhe prej tyre 30 kanë rezultuar pozitiv.

Ndërkohë ka pasur dhe 3 të vdekur.

Po ashtu në 24 orët e fundit janë shëruar edhe 26 pacientë.

Janë zhvilluar po ashtu 184 teste skrinningu dhe nuk ka rezultuar asnjë pozitiv

Baby Boo