Shihni çfarë bën mjeku, kur i vdekuri lëviz krahun (VIDEO)

Një video gazmore është shfaqur në internet në të cilën shfaqet një patolog pranë një trupi të pajetë, duke u munduar të zbulojë shkakun e vdekjes së tij.

Ndërsa fliste para kamerës rreth shkaqeve që mund ta kenë quar drejt vdekjes burrin që qëndron pranë tij, në një moment dora e të vdekurit ngritët lart duke ia futur frikën në palcë patologut.

I rrëmbyer nga paniku dhe frika, ai largohet nga vendi i ngjarjes duke vrapuar si i çmendur, por pas disa sekondave shfaqet një patolog tjetër nën tavolinën ku ishte shtrirë trupi i pajetë i burrit i cili ia kishte lëvizur dorën atij.

Kjo tallje është komentuar shumë nga përdoruesit e rrjeteve sociale, të cilët e kanë cilësuar si një veprim jo etik, derisa kishte edhe prej atyre që janë kënaqur me veprimin e patologut të dytë.
VIDEOhttps://www.facebook.com/MedicalVideos.us/videos/10155062898689667/

Baby Boo