SELA: Sistemi shëndetësor është i rrënuar dhe nuk plotëson standardet

Zijadin Sela në emisionin Click Plus ka lëshuar akuza në lidhje me sistemin shëndetësorë në vend.

Sigma Doors

Ai ka pohuar se ky sistem shëndetësorë është i rrënuar dhe nuk plotëson asnjë standard.

Sipas Selës, gjendja e jashtëzakonshme është mekanizëm shtesë në mënyrë që të kufizohen kontaktet ndërmjet njerëzve ndihmon që rastet me Covid-19 të jenë sa më pak, bëhet edhe më lehtë e menaxhueshme situata.