Spitali i pare në rajonin e pollogut dhe në rajonin jugperëndimor të Maqedonisë së Veirut që kryen operacionin e histerektomsë laparaskopike!

One Hospital është i vetmi dhe i pari spital në rajonin e Pollogut që kryen këtë lloj operacioni duke përdorur teknologjinë më moderne. Laparoskopia në përgjithësi ka një kohë më të shkurtër rikuperimi sesa operacioni i hapur. Lë plagë më të vogla. Një gjinekolog, kirurg i përgjithshëm ose një lloj tjetër specialisti mund ta kryejë këtë procedurë.

Baby Boo

Disa lloje të trajtimit laparoskopik përfshijnë: 1.histerektomia, ose heqja e mitrës; 2.heqja e vezoreve; 3.heqja e cisteve ovarian 4.heqja e fibroideve; 5.bllokimi i qarkullimit të gjakut tek fibroidet; 6.heqja e indeve endometriale, e cila është një trajtim për endometriozën; 7.heqja e ngjitjes; 8.një ndryshim në kirurgjinë kontraceptive të quajtur lidhja e tubave; 9.Procedura Burch për inkontinencë; 10.suspension vault për trajtimin e një uterus të prolapsuar.
VIDEO-ONE HOSPITAL