Gjendet një trup i pajetë në Gazi Babë

Të hënën në orët e hershme të mëngjesit, tre persona nga Shkupi kanë gjetur një trup pa shenja jete në komunën Gazi babë të Shkupit. Sipas policisë, trupi i pajetë është gjetur në ujërat e një seperacioni.

Baby Boo

“Më 17.05.2021 në ora 7 e 20 minuta, S.D. (21) e ka njoftuar policinë se në ra 5 e 30 minuta, deri sa kanë qenë bashkë me A.N. dhe F.N. kanë vërejtur një trup pa jetë në ujërat e seperacionit. Mjeku i emergjencës është konstatuar vdekje pa gjurmë të dhunës”, njoftoi MPB, raporton gazeta Lajm.
Trupi i pajetë me urdhër të prokurorit është dorëzuar për obduksion, kurse ekip policor ka zhvilluar hetime në vendin e ngjarjes.

Restorant Lumare