Regjistrimi të bëhet në mënyrë elektronike

Mënyra më e mirë për të kryer të gjithë këtë procedurë është të bëni një regjistrim elektronik, të cilën OBRM-PDUKM e kërkon gjatë gjithë kohës. Një regjistrim elektronik, pa vizita fizike të qytetarëve në shtëpi, do të parandalojë përhapjen e infeksionit.

Baby Boo

Duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve gjatë vizitës dhe takimeve me qytetarët në Draçevë-Komuna e Kisella Vodës së bashku me kandidatin për kryetar të komunës, Orce Gjorgjievski, nënkryetar i OBRM-PDUKM, Aleksandar Nikolloski tha se partia e tij gjithmonë kërkonte një regjistrim elektronik e cila shmang kontaktin fizikë të qytetarëve në shtëpi, në mënyrë që të parandaloni përhapjen e inf*eksionit dhe të mbroni shëndetin e qytetarëve.

“Mënyra më e mirë për të kryer gjithë këtë procedurë është të bëni një regjistrim elektronik, të cilin OBRM-PDUKM e kërkon gjatë gjithë kohës. Një regjistrim elektronik, pa vizita fizike tek qytetarët në shtëpi, do të parandalojë përhapjen e inf*eksionit dhe ne do të jemi në gjendje të përcaktojmë saktësisht sa njerëz ka në Maqedoni, në mënyrë që të mos ketë manipulime që qeveria tani dëshiron të bëjë. Pra zgjidhja është një regjistrim elektronik për të mbrojtur shëndetin e qytetarëve dhe se sdo ketë asnjë manipulim”, tha Nikoloski.

Ai gjithashtu foli për faktin se nuk ka regjistrues të mjaftueshëm të regjistruar për regjistrimin e ardhshëm. Ai e gjen arsyen në mungesën e interesit të atyre që nuk janë të lidhur me partinë, sepse ata e dinin, sipas Nikolloskit, zgjedhja ka kaluar përmes LSDM-së.