Portalit ruso-serb i pengon pse Podgorica është stolisur me flamuj shqiptar


‘Sputnik’ në gjuhën serbe një portal antishqiptar shfaqë një urrejtje patologjike ndaj çdo gjeje që është shqiptare.

Këtij portalit serbo-rus i shkakton frikë dhe tmerr sa herë shfaqen simbolet kombëtare shqiptare, kësaj radhe ka ngjallur frikë zbukurimi i qytetit të Podgoricës me flamuj shqiptar më rastin e vizitës së presidentit shqiptar Ilir Meta, në Mal të Zi.

“Kur e shikon Podgoricën që zbukurohet me flamuj shqiptarë, përshtypja është se plani i kryeministrit shqiptar Edi Rama për të shfuqizuar kufirin me Malin e Zi është arritur, shkruan portali fashist Sputnik.