Policia aksion në Forinë të Gostivarit, ka të arrestuar

Policia ka burgosur gjashtë valltare në një objekt hotelierik në fshatin Forinë të Gostivarit.

Baby Boo

Siç theksojnë nga MPB, bëhet fjalë për një person nga Shqipëria dhe pesë nga Maqedonia. Ndalimi i tyre është bërë gjatë 24 orëve të fundit, pas kontrollimit të objektit, nën pronësi të personit me iniciale R.B nga
Dobërdolli.