Palokaj: Me ftesën, humb ndikimi rus në Maqedoni

Gazetari dhe njohësi i zhvillimeve në NATO, Augustin Palokaj në një deklaratë për Alsat M tha se me ftesën për anëtarësim në Aleancën veriatlantike, përfundimisht humbet ndikimi rus në Maqedoni.

Baby Boo