E dini cila sëmundje vret më shumë? (VIDEO)


Leni për një çast anash sëmundjen e sidës, kancerin dhe gripin . Sëmundjet kardiovaskulare mbysin më shumë njërez sesa të gjitha tjerat së bashku!Dr. Dean Ornish sqaron se si të ndryshojmë shprehitë tona të cilat do të na mbrojnë jetën tonë. Ai flet për Ted Talks. Për më shumë ndiqni videon me titra shqip KETU

 

Baby Boo