Një grua në Kërçovë kapet nga kamerat e sigurisë duke vjdheur!


Pronari i shitores për veshje femrash në Kërçovë, ka publikuar disa pamje ku shihet një grua në moshë të re, e cila ja hap çantën një gruaje tjetër në moshë dhe tenton t’i vjedh nga çanta paratë!