Në Kosovë, projekt ligj për shqyrtimin e pasurive të pajustifikueshme!


Deputetja Albulena Haxhiu nga Lëvizja Vetëvendosje tregoi se sot po shqyrtohet nga Komisioni për Legjistlacion iniciativa e gruoit parlamentar nga VV lidhur me projektligjin për shqyrtimin dhe vërtetimin e pasurisë së pajustifikueshme!/PaCensurë

Haxhiu shkroi: