Ndjehet tërmeti edhe në Maqedoni

Sot, 09.02.2023, sic njoftohet, është regjistruar një tërmet 130 km në jugperëndim të Shkupit, që vjen nga rajoni epiqendror Elbasan – Shqipëri.

Tërmeti ka ndodhur në pra 11:57 minuta me 3.9 ballë sipas Rihterit, kurse është ndjerë edhe në Prespë, Ohër dhe rrethinë.

Baby Boo