Na pret fundjavë e vazhduar


Ministria e Punës dhe Politikës Sociale kumton se, sipas Ligjit për festa, 15 qershori i vitit 2018 (e premte), dita e parë e Fitër Bajramit, është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve të besimit mysliman ua uron Fitër Bajramin.