Mustafa: Nëse Kushtetuesja vendos për masë të përkohshme, e respektojmë dhe s’lëvizim deri në vendim final

Kreu i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka thënë se në rast se Gjykata Kushtetuese do të vendos në favor të kërkesës së Lëvizjes Vetëvendosje sa i përket kërkesës për caktimin e masës së përkohshme, atëherë një vendimi tillë do të respektohet dhe nuk do të bëhet asnjë lëvizje drejt mbajtjes së seancës derisa të merret një vendim final rreth ankesës së Lëvizjes Vetëvendosje.

Baby Boo

Mustafa në një konferencë për media bashkë me Avdullah Hotin ka thënë se do të respektohet çfarëdo procedure dhe çdo vendim të Gjykatës Kushtetuese.

Derisa ka thënë se përveç Gjykatës Kushtetuese nuk ka të drejtë askush tjetër që të shtyjë seancën e Kuvendit që është thirrur për të shtunën.