Mijallkov nuk ndjehet fajtor për përgjimet

Sasho Mijallkov, Toni Jakimovski , Nadica Nikoliq, Vladimir Varelov, Marjan Shumulikoski, Silvana Zlatkova, Vasko Isakoski dhe Valentina Simonoski, të akuzuar të gjithë nga PPS-ja për përgjimin masovik në rastin Target-Fortesa, sot deklaruan se nuk ndjehen fajtorë.

Baby Boo

“Nuk ndjehem fajtorë” tha ish drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov.

Pa disa shtyerjeve, në Gjykatën Penale sot filloi gjykimi për përgjimet masovike. prokurorja speciale Lençe Ristoska tha se ky proces gjyqësor që do të shkruaj histori të ri në Maqedoni./Pacensure