Kush ështe shkupjani që sulmoi policin dhe ia dëmtoi automjetin?


Nëpunësit policorë kanë arrestuar dje një banor të Shkupit për shkak të dëmtimit të automjetit policor me send të fortë dhe sulmit fizik ndaj nëpunësit policor i cili zbatonte detyrë zyrtare, kumtoi MPB-ja.

“Mbrëmë në ora 21:40 para objektit të hotelerisë në zonën e Karposhit, nëpunës policorë nga Njësiti i Policisë Intervenuese pranë SPB Shkup kanë arrestuar V.S. (30) nga Shkupi pasi me send të fortë e ka dëmtuar automjetin e policisë dhe ka sulmuar fizikisht një punonjës policorë i cili zbatonte veprime zyrtare”, thonë nga MPB.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të dorëzohet parashtrim përkatës.

Baby Boo