Klubi tani me autobus personal


Klubi futbollistik Fc Shkupi tani është bërë me autobus personal.

Nga dita në ditë kryesia e klubit po mundohet që të përmirësojë kushtet e lojtarëve dhe të klubit, duke investuar në të gjitha segmentet.

Së fundmi klubi ynë është furnizuar edhe me autobus modern, i cili do të shërbejë për transportimin e ekipit si në ndeshjet kampionale, ashtu edhe në fazën e stërvitjeve.