Klinika Gjinekologjike do të vërtetojë nëse Jankulloska mund të ndjek seancat gjyqësore


Për shkak të mungesës së ish-ministres Gordana Jankulloska, gjykimi kundër saj për rastin “Tanku” u shty. Për shkak të rrezikut të shtatzënisë gjykatësja Dobrilla Kacarska ndarë procedurën kundër saj për blerjen e “Mercedesit” të blinduar qysh në prill dhe për sot ishte planifikuar gjyqi. Mbrojtja Jankulloskës mungesa e saj për të justifikuar dokumente mjekësore, por në propozimin i PSP-së, gjykatësja kërkoi të gjithë dokumentacionin për shëndetin e saj për t’u paraqitur në gjykatë të hënën me çka do dërgohet për ekspertizës në Klinikën për gjinekologji me një kërkesë për t’iu përgjigjur se cilin muaj të shtatzënisë është dhe nëse ajo është në gjendje për të ardhur dhe për të ndjekur gjyqin, konfirmojnë nga Gjykata Penale për televizionin “Telma”.

Për shkak të problemeve shëndetësore të Jankulloskës dje ishte shtyrë seanca gjyqësore për lëndën “Titanik”, ku akuzohet për parregullsi zgjedhore ku përveç asaj ka të akuzuar edhe 21 persona tjerë përfshirë dhe ish-liderin e OBRM-PDUKM-së, Nikolla Gruevski. /Telegrafi/

 

Baby Boo