Kapet d*rogë me vlerë 100 mijë euro!


Sot në njoftimin e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Maqedoni shkruan se në bashkëpunim me shërbimet gjermane kundër dro*gës kanë arritur të kapin sasi të madhe të dr*ogës dhe atë me vlerë 100 mijë euo të tipit mari*juganë. Nga MPB theksojnë se hetimi i përbashkët kishte nisur në shtator të 2021.

“Është kapur sasi e madhe e mari*juhanëw, me kualitete të lartë në vlerë të mbi 100 mijë eurove. Nga ana e organeve kompetente gjermane për lu*ftë kundër dro*gës është privuar nga liria një person. Hetimi vazhdon”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Por, sa persona fshihen pas kësaj sasie të madhe ngelet për t’u zbuluat!