Ka ndërruar jetë profesoresha Emine Zendeli


Ka ndërruar jetë profesoresha Emine Zendeli. Lajmin e kanë bërë tē ditur nga Universiteti i Europës Juglindore ku e ndjera ka qenë pjesë e stafit akademik në Fakultetin Juridik.
Lajm pi*këllimi

Me pi* këllim të thellë njoftojmë se ka ndërruar jetë kolegia jonë Emine Zendeli, profesoreshë dhe ish-dekane e Fakultetit të Drejtësisë.
Va* rrimi i të ndjerës, do të bëhet sot, në orën 16:15, në va*rrezat e qytetit të Tetovës.
Ngushëllime familjarëve, kolegëve, studentëve dhe të gjithëve që kanë punuar dhe bashkëpunuar me prof. Emine Zendeli!, thuhet në kumtesēn e UEJL-së.