Ja të dhënat zyrtare për të infektuarit në Maqedoninë e Veriut

Gjatë 24 orëve të fundit në vend janë shënuar 107 te infektuar te rinj dhe një i vdekur nga Kovid-19.

Baby Boo

Ky është numri më i lartë i të infektuarve brenda 24 orëve që nga fillimi i pandemisë. Mbi 40 persona janë infektuar vetëm në Kumanovë, përfshirë edhe kryetarin e kësaj komune Maksim Dimitrievski.