Ja deri më sa ora do të zgjat problemi i furnizimit me ujë në Tetovë!


Disa lagje të Tetovës kanë ngelur pa ujë për shkak të defektit nga rryma elektrike tek stacioni i filtrimit të ujit.

Sektorit i NPK-së në Tetovë sqaron se sot 24.01.2019 përshkak të defektit nga rryma elektrike tek stacioni i filtrimit ka pasur ndërprerje të ujit për një pjesëtë qytetareve .

Nga NPK-ja Tetovë infromojnë se defekti është sanuar dhe brenda disa oreve uji do të kthehet në gjendje normale./Pa Censurë