Oliver Spasovski dhe Agim Nuhiu me mesazh!


Sot ministri dhe zv. ministri i Punëve të Brendshme, kanë pasuar ne rrjetet sociale një fotografi, me të cilën përcjellin edhe një mesazh të fuqishëm!

Ata shkruajnë:

Askush nuk është dhe nuk do të jetë mbi ligjin. Do të goditet çdo profil i krimit!

Hикој не е и нема да биде над законот. Секој криминален профил ќе биде погоден!

No one is and will not be above the law. Any crime profile will be hit!

Baby Boo