Ismet Guri: Protestuesit më sulmuan mua (FOTO)

Sipas njoftimeve të protestuesve, është sulmuar Blerim Ahmedi, vëllai i El Chekës nga ana e një funksionari të BDI-së.
Kjo është konfirmuar edhe nga nëna e Blerim Ahmedit e cila ka thënë se sulmin e ka bërë Ismet Gurri. Ndërsa nuk dihet më çfarë mjeti, por në krah është gjakosur edhe nëna e tij, e cila ka ndërhyrë të largojë djalin e saj në incidentin e përfshirë midis tij dhe Ismet Gurit.

Sigma Doors

Ndërsa Ismet Guri nëpërmjet statusit të tij në fejsbuk shprehet:

“Nuk jam person i cili mirem me rrjete sociale, por e sho që është nevoja për informin tek qytetarët dhe rrjetet sociale te cilet nuk gjetën mënyr të më kontaktojn edhe mua.Për rrastin e sodit mund të them që ishte një rrast i planifikuar nga ana e disa personave që unë personalisht nuk i njoh të cilët të njejtit persona më sulmuan duke më goditur mbas shpine me mjete të forta dhe nuk edi arsyjen pse?.Deklaroj sa i përket gënjeshtres se është shkyerjes fotoja e Almirit të vogel është nji GËNJESHTER e kulluar nga ana e atyreve qe deklarojn ,kërkoj ndjes dhe ndaj dhimbje me familjen e Almirit të vogel zoti në xhenet .Grupi protestues duke mos zgjedhur mënyra se si të më njollosin un si person i cili rjedhi nga familja e ish ushtarve e UÇK’s dy vllezerve njëri dëshmor e kurse tjetri invalid lufte nuk na takon që unë të mirem me grisma te fotografive të engjullit të vogël ALMIRIT.Vallë bëhet pytja si mund nji njeri ti sulmon 100 persona edhe atë në protest.
Me rrespekt ISMET GURI
(Fotot flasin në interes të vërtetës)”.