Inteligjenca Artificiale/ Portali në Malin e zi jep lajmet me spikere virtuale, për herë të parë në Rajon


Rritja e shpejtë e inteligjencës artificiale në nivel global, pritet të sjellë përfitime në disa fusha.

Me përdorimin e inteligjencës artificiale në media pritet të eliminohen disa detyra të zakonshme, e një ndër to është edhe puna e spikeres.

Për herë të parë në Rajon lajmet janë dhënë me spikere virtuale dhe këtë e ka bërë portali Dan në Malin e Zi.

VIDEO

Edhe pse pretendohet se kjo të sjellë përfitime, frika mbi përhapjen e mundshme të deziformatave mbetet e madhe./abcnews.al

Baby Boo