Imami pranë myftinisë së Shkupit: Edhe unë jam kundër udhëheqësisë tirane të BFI-së

Sulejman Rexhepit po i del prej kontrolle BFI-ja…

Po edhe unë jam kundër kësaj udhëheqësie tirane të BFI-së sepse: Mbi 10 vite jam punonjës pranë myftinis së Shkupit si hatip, imam dhe mualim pa asnjë ditë sigurim (stazh) dhe pa pages të regullt(mujore).
Derisa ne imamët duhet të vuajmë për ekzistencë, ushqimi ditorë i zagarëve të gjuetisë të” DIKUJT” është më e madhe se paga mujore e jona.
Ne imamët nuk kërkojmë mëshirë por kërkojmë barazi si të gjith qytetarët e R. Maqedonisë”
, shkruan Senad Ramadani, përcjell Almakos.

Ndërkohë, mbështetje nismës së deputetit, Muhamed Zekiri, i ka dhënë edhe Bajram Hoxha Efendi Bejta, siç mund ta shikoni në fotot më poshtë.

Baby Boo