Halimi që shpëtoi Selën, del nga burgu, por vetëm përkohësisht


Abdulfetah Alimi, i punësuar në sigurimin e Kuvendit që arriti më 27 prill të shpëtojë Ziadin Selën nga turma e tërbuar në Kuvend, sot ka dalur nga burgu i Shtukës, por për fat të keq vetëm përkohësisht. Ai u soll në gjykatë për të shpjeguar se çka ka ndodhur.“Një e punësuar me thirri të shkojë në Klubin e deputetëve pasi siç e kuptova Sela është i vdekur, ndërsa më pas më tha se është shumë i lënduar. Me vrap shkova dhe mendova se Sela është i vdekur, ishte i mbuluar në gjak.

Atëherë njëri nga turma me kanotierë të bardhë ka goditur Selën me këmbë por nuk kam mundur ta njoh”, ka thënë Alimi, transmeton Medial.mk.Dëshmitari u ka thënë dhunuesve që të lënë Selën pasi është i vdekur dhe bashkë me një të punësuare në Kuvend dhe një tjetër e kanë dërguar në bife ku i është dhënë ndihma e parë. Alimi poashtu ka sqarua se edhe ai personalisht është sulmuar nga turma, kur e kanë kuptuar se ëshët shqiptar.
Ai ka shtuar është frikësuar që Sela të mos i vdes në duar ndaj dhe çdoherë ka folur me të.