Zeqiri: Unë votova PËR të ardhmen e fëmijëve të mi


Unë votova PËR te ardhmen e femijëve të mi, për ata të ardhshem dhe gjeneratat qe do te vijne pas nesh!!!
#PërMaqedonineEuropiane ?? ??

Baby Boo