Gruevskin e ka kapur frika, ka nisur që të lutet


Ish kryetari i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski në profilin e tij në Facebook e publikoi këngën nga Blazhe Koneski “Lutja”, transmeton Almakos.

Një pjesë e vargjeve nga ajo këngë janë:

“Ata mendojnë se janë të thirrur të udhëheqin si Musai dhe pejgamberët tjerë, ndërsa vet nuk mund që të lirohen dhe t`i tërheqin nga vetja mëkatet e vogla. Ma mundëso o Zot që sa më pak sytë t`ia shoh, pasi që ata t`ia mbajnë majtas, unë të shkoj djathtas”./Almakos/

Baby Boo