Ahmeti: BDI është aset kombëtar me elektorat të palëkundshëm

Kreu i BDI-së Ali Ahmeti në emisionin “Rruga Drejt…” ka folur për raportet e brendshme në parti, duke thënë se po bisedohet për strategjinë e 20 viteve të ardhshme të kësaj partie, shkruan Fakte. Ai ka thënë se nuk frikësohet dhe nuk rrezikohet se Zaev mund të zëjë rolin e liderit tek shqiptarët, pasi votuesit janë ata të cilët dijnë të vlerësojnë këtë punë më së miri.

Baby Boo

“BDI është aset kombëtar me strukturë dhe me elektorat stabil dhe të palëkundshëm” – ka thënë mes tjerash Ahmeti.