Zbardhet vje*dhja e rëndë në Shkup, kallëzim penal kundër tre personave


Gjatë ditës së djeshme nëpunësit policorë të Njësisë për çështje kr*iminalistike Kisella Vodë pranë SPB Shkup i kanë privuar nga liria R.R. (24) nga Shkupi. Për personin në fjalë ka qenë i shpallur urdhërarr*est me të cilin është kërkuar për shkak të kryerjes së veprës penale “vjedhje e rëndë”, e denoncuar më datën 7 shkurt të vitit 2022.

Ai së bashku me një të mitur dhe me D.K. (19) nga Shkup nga një ndërmarrje kanë marrë më shumë sende, të cilat janë gjetur tek të dyshuarit dhe do ti kthehen pronarit. Kundër të tre personave do të parashtrohet kallëzim penal sipas nenit 236 të Kodit Penal.

Baby Boo