Gjykata Themelore e Kumanovës dënoi një shtetas të Kosovës për falsifikim dokumenti


Gjykata Themelore e Kumanovës ka ngritur kallëzim penal ndaj personit A.D (29), shtetas i Kosovës.

Ai dyshohet për kryerje të verpës penale të falsifikimit të dokumenteve.

Duke drejtuar një maune “Mercedes”, kosovari ka dorëzuar në kontrollin policor patent shoferin e falsifikuar.

Ai është dënuar me burg tremujorë me kusht, nëse brenda dy vitesh, i njëjti nuk e përsërit këtë vepër. Gjithashtu, ai është përzënë nga Maqedonia, dhe i ndalohet hyrja për pesë vite./Telegrafi