Foshnja varroset e gjallë nga nëna indiane, policia gjen fëmijun me shenja jete (VIDEO)


Policia ushtarake së bashku me policinë civile të Canarana – MT përmes një telefonate anonime, kanë marrë denoncimin se në afër shtëpisë ku jetonte një familje indiane, gjyshja kishte varrosur mbesën e saj, foshnjen e porsalindur rreth 16h të martën, 5.6. 2018, dhe e gjitha ishte bërë me pëlqimin e nënës së foshnjës.

Pas njoftimit të policisë, ata kanë arritur në vend ngjarje the rreth orës 21h, sapo kanë fillilluar gërmimet ishin të befasuar, sepse kanë dëgjuar foshjnen e posalindur duke qarë.

Gjyshja shpjegoi se fëmija do të duhet të sakrifikohet për shkak se nëna është e vetme, rregull ky i cili nuk është i lejuar nga përkatësia e tyre etnike.

Grupi etnik është nga Parku Kombëtar Xingu ku ka 19 vende indigjene. Fëmija u shpëtua nga Major João Paulo, rreshterët Fernando dhe Oliveira, dhe ushtari Henrique. Bëhet fjalë për një ish koordinator të DSEI.

Për më tepër shihni videon!