FYERJE DHE OFENDIME PËR SHQIPTARËT NË KRUSHEVË, JA VIDEO

Në Krushevë përderisa po festohet kryengritja e Ilindenti janë ofenduar dhe fyer shqiptarët nga një grup i të rinjve që kanë qenë prezent në manifestimin.
Dhomë gazi për shqiptarët… kush nuk kërcen është shqiptarë dhe fyerje tjera dëgjohen në videon që mund ta ndiqni më poshtë.

Baby Boo