Dr. Gafur Memeti-kirurg nga qyteti i Gostivarit dekorohet me çmimin për vepër jetësore


Dr. Gafur Memeti-kirurg nga qyteti i Gostivarit dekorohet me çmimin për vepër jetësore nga ana e Odës së mjekëve të Republikës së Maqedonisë.

Ky çmim ka qenë hera e parë që fitohet nga një shqiptarë dhe nga një gostivaras.

Ky çmim është çmimi më i lartë që e ndanë Oda e Mjekëve të Maqedonisë. Kolegët nga Spitali i Gostivarit dhe kreu i Odës së mjekëve të Gostivarit, Ylber Ademi, e kanë uruar kirurgun Memeti për çmimin duke i dëshiruar suksese tjera në të ardhmen.