Djali i dëshmitar Ismet Bajrami ka një mesazh për politikanët, sot në 17 vjetorin e rënies së prindit të tij!


Shkruan djali i dëshmorit Ismet Bajrami, Liridona Bajrami:

Sot në 17 vjetorin e renies së dëshmorit Ismet Bajrami me 26.05.2001●26.05.2018 duke shfletuar albumin e fotogarafive
çmallem me disa fotografi të dëshmorit të cilet fotografi ishin bërë gjatë betejave të lavdishme në fronte lufte e deri ku dhe ra dëshmor me 26.05.2001 në një pritë në vendin e ashtuquajtur Guri i Bardhë në Brezë

Unë biri i keti dëshmori sot në këtë 17 vjetor kam edhe një mesazh për politiken në vendin tonë e sidomos për emrin e këti shteti sllavomaqedonas.

Të ndëruar politikan të nderuar ju udheheqes të këti vendi këta dëshmor dhanë jeten për ta bërë ILIRIDË dhe ko Ilinditë.

Mjer për ju çfarë përgjegjësie po mbani…

Lavdi Dëshmorëve të Kombit… Ka shkruar djali i dëshmorit Liridon Bajrami.
Baby Boo