Duke e kaluar rrugën, tetovarit nga një objekt i bie një send i fortë dhe i shkakton lëndime në kokë


Më datë 01.04.2024 në ora 21:00, 54-vjeçarja M.J. nga Tetova, në SPB Tetovë ka raportuar se duke kaluar në rrugën “107” në Tetovë, nga njëri prej objekteve është hedhur një send i fortë, i cili i ka shkaktuar lëndime në kokë. Po merren masa për zbardhjen e rastit.Pa Censurë

Baby Boo